Diensten

Wanneer u besluit te kiezen voor een pgb, dan kiest u voor eigen regie, omdat u zelf wilt bepalen hoe, waar, wanneer en van wie u uw zorg wilt ontvangen.

Deze zorg kan nodig zijn wanneer u, of iemand in uw omgeving door ziekte, handicap of ouderdom wordt in zijn handelen.

  • Huishoudelijk hulp : Wanneer u niet meer in staat bent om uw huishouden zelf te doen, bijvoorbeeld door een ongeval, ziekte of omdat u slecht ter been bent.
  • Verpleging : Wij houden de gezondheid goed in de gaten en leveren de nodige zorg, zoals het geven van injecties, het verzorgen van de wond of toedienen van sondevoeding.
  • Persoonlijke verzorging : Is gericht op het ondersteunen of overnemen van activiteiten op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Dankzij deze hulp behoudt u het dagelijkse ritme. Waar mogelijk leren we u eenvoudige handelingen weer zelf te doen, met of zonder ondersteunende hulpmiddelen.
  • Individuele begeleiding : Het onderhouden van sociale contacten, het plannen van dagelijkse activiteiten, hulp bij het regelen van uw financiën en bij het voortbewegen in en buiten uw huis.
  • Begeleiding groep : Begeleiding groep is een integraal pakket, dat wil zeggen met inbegrip van alle andere vormen van de zorg, zoals persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding individueel : Zorg die tijdens de begeleiding in groepsverband moet worden gegeven.

Ben u geïnteresseerd, neem dan gerust contact op